Gwyneth razkrila svoj recept za mačka

Foto: Žurnal24 Pitje alkohola ji naslednje jutro ne povzroča večjih težav. (Foto: Reuters)
Gwyneth Paltrow, ki obožuje Guinness pivo in rdeče vino, le redkokdaj po noči pijančevanja naslednje jutro trpi za mačkom. Kaj je njen recept?
Oglej si celoten članek

Gwyneth Paltrow je v intervjuju za revijo Closer razkrila, da obožuje pivo in črno vino, vendar na srečo naslednje jutro nima večjih težav z mačkom. 38-letna igralka trdi, da ima odličen recept za to. "Naslednje jutro se stuširam s hladno vodo, potem pa grem v savno. Čez dan pijem veliko vode. Pomaga pa mi tudi zeleni čaj," je pojasnila oskarjevka in mati dveh otrok.

Igralka, ki se je leta 2003 poročila s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom je tudi povedala, da je veliko bolj zabavna, kot si ljudje mislijo. "Največja zabloda o meni je, da sem zapeta. Ne vem, zakaj ljudje tako mislijo, vendar upam, da če bodo gledali (serijo) Glee, bodo dobili drugačen vtis o meni," je povedala 38-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.