Gwen varal s Courtney Love

Foto: Žurnal24 Courtney je brez dlake na jeziku razkrila Gavinove spolne skrivnosti. (Foto: Fly
V javnosti so se pojavile govorice, da naj bi se Courtney Love zapletla v razmerje s poročenim moškim. Novica pa niti ne bi bila zanimiva, če ne bi bil ta poročeni moški mož Gwen Stefani.
Oglej si celoten članek

Courtney Love je med nedavnim intervjujem razkrila, da je nekoč sanjarila o poroki z Gavinom Rossdaleom, ki je že osem let srečno poročen s pevko Gwen Stefani. Gavin in Courtney sta bila v devetdestih letih sicer par, njuno razmerje pa je trajalo vsega skupaj osem mesecev.

 

Razgaljeni Gavin

45-letna zvezdnica, ki se trenutno ukvarja s snemanjem biografije o svojemu pokojnemu možu Kurtu Cobainu, je med drugim razkrila, da Gavin sprva ni bil dober v postelji, a ga je Gwen naučila kar nekaj trikov. Brez dlake na jeziku je namreč razkrila, da sta bila ljubimca, ko je bil Gavin že poročen s slavno pevko.

 

"Gwen ve za naju in očitno mu je odpustila. A Gavin je ni prevaral le z mano, temveč je spal še z mnogimi drugimi," je priznala slavna vdova in dodala, da se z Gavinom še vedno privlačita.

 

Gwen se na Courtneyjino razkritje še ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.