Guy Ritchie že četrtič očka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Angleški igralec Guy Ritchie je z zaročenko Jacqui Ainsley povil drugega otroka. To je za slavnega režiserja že četrti naraščaj.
Oglej si celoten članek

Guyeva izbranka Jacqui Ainsley je pred dnevi v zasebni londonski porodnišnici rodila hčerko, kateri pa še nista izbrala imena. "Oba sta presrečna ob rojstvu hčerke, še posebej Guy, ki ima tri sinove," je izdal neimenovani vir.

Jacqui in Guy sta septembra 2011 povila sina Rafaela, 44-letni režiser pa ima iz zakona s pop kraljico Madonno še dva otroka, 11-letnega Rocca in 6-letnega posvojenca Davida.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.