Grozljivo: Po zelo stresnem obdobju se je Rebeki Dremelj začelo dogajati še to

Foto: youtube
Foto: youtube
Zato, da bi odkrila, zakaj se ji to dogaja, je poiskala strokovno pomoč.
Oglej si celoten članek

Pevka Rebeka Dremelj je bila tokrat gostja v podkastu Fejmiči. Gašperju Bergantu in Žanu Papiču je razkrila, da se je, ko je v restavraciji ugotovila, da ima luknje v spominu, zase zelo ustrašila. “Za mano je 24 let kariere v šovbiznisu. Živela sem prehitro, toliko stvari se mi je zgodilo. To sem spoznala pred dvema letoma,” je svojo pripoved začela Rebeka.

“Pred dvema letoma sem šla v neko restavracijo. Do mene je pristopil kuhar in me vprašal, ali se ga spomnim. Rekla sem, oprosti, ne. Kuhar ji je rekel, da sta bila skupaj na zabavi v Beogradu. Nisem se spomnila niti žura niti Beograda. Potem sem se odpravila na stranišče in natakarja, ki me je prepoznal od zadnjič, ko sem bila tu, vprašala, kje je stranišče. On mi je odvrnil, kako se ne spomniš, saj si bila tu. In jaz se nisem spomnila. Takrat sem se res ustrašila zase,” je nadaljevala.

Pevka je priznala, da je nato poiskala pomoč psihoterapevta, s katerim je prišla do razlage, da je do lukenj v spominu prišlo ravno zaradi tega, ker je doživljala preveč stvari naenkrat. Zato njen spomin vsega ni mogel sprocesirati in posledično se nekaterih ljudi in krajev ne spomni.

Od avgusta do maja je Dremljeva zaigrala v približno 100 predstavah z naslovom Jamska ženska in prav vsaka predstava je bila prava uspešnica. Na premieri ji je občinstvo poklonilo stoječe ovacije, pohvalila jo je celo predsednica Nataša Pirc Musar. Ni bilo pa vse tako, kot je bilo videti, je razkrila pevka: “Predstavo sem zaigrala brezhibno, a navznoter sem doživljala stiske. Najbrž je bilo to povezano s psiho in s hormoni. Imela sem veliko treme. Potem mi je brat svetoval, da naj za preusmeritev pozornosti poskusim pojesti haribo bombon, spiti kokakolo in potem vodo. To je pomagalo. Med igranjem sem se celo bala popiti kozarec vode, saj me je bilo strah smrtne tišine, ki je v tem primeru nastala v dvorani.”

Rebeka je približno šest mesecev živela kot robot. “Spoznala sem, da je igralski poklic zelo naporen. To je bilo zagotovo najtežje obdobje v moji karieri. Vsakič sem mogla biti skoncentrirana med vožnjo, osredotočena med predstavo, domov sem hodila ponoči, že ob pol sedmih zjutraj pa sem mogla v šolo pospremiti hčerke in še kuhati,” je priznala in dodala, da je bila na koncu že pošteno izčrpana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:34 30. Avgust 2024.

    Rebeka ne se metat v medije,te bo narod tako spluval,da bo joj

  • 08:48 30. Avgust 2024.

    A ma še kje kakšno luknjo???

  • 08:03 30. Avgust 2024.

    No, glavno, da je "psihoterapevt" postavil diagnozo, dejanske pa niti iskala ne bo, čeprav gre mogoče za fiziološki problem. Megla …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.