Gregor Trebušak mora večkrat razlagati, kaj sedaj počne njegova žena

Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba
Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba
Par je poročen od leta 2014.
Oglej si celoten članek

Gregor Trebušak, voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A, in njegova soproga Urša, ki je bila nekoč prav tako del omenjene oddaje, sta ponosna starša dveh deklic - Lilije in Ivane Pauline. Tudi za njiju se je Urša leta 2020 odločila za nov karierni izziv - postala je RTT-terapevt. 

Gregor je sedaj za Lady razkril, da mora večkrat odgovoriti na vprašanje, kaj njegova soproga počne. "Res me veliko ljudi vpraša, ja, kje pa je vaša žena. Pa tako jo pogrešamo. No, in odgovorim, da se ukvarja s hipnozo in RTT-terapijo - Rapid transformation therapy ali po domače, pomaga ljudem. Pomaga jim odkriti vzorce iz preteklosti, ki vplivajo na njihovo življenje danes, ter jim pomaga, da spremenijo pot." 

Več o njenem delu si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:08 8. Februar 2023.

    In še velikokrat bo moral, ker je to taka megla, da je težko razumeti.

  • 10:08 8. Februar 2023.

    Iz Pro Plusa odhajajo mlade prodorne novinarke in to v čisto druge vode. Nekaj gnilega se mora dogajati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.