Govorice o razhodu držijo

Foto: KM/FameFlynet Pictures
Foto: KM/FameFlynet Pictures
Odklenkalo je še eni izmed Clooneyjevih lepotičk.
Oglej si celoten članek

Da George Clooney ne zdrži dolgo v družbi ene, ni skrivnost, zato je bilo le vprašanje časa, kdaj bo odzvonilo tudi Stacy Keibler. O njunem razhodu so se mediji razpisali že marca, saj naj bi si zvezdnika v življenju želela različne stvari. "Za konec se je odločila Stacy, saj si nekoč želi družine in otrok, zaveda pa se, kakšno je Clooneyjevo mnenje o tem. Pogovorila sta se in zvezo mirno prekinila pred nekaj tedni," je povedal vir blizu para in dodal: "Vsak dan sta se pogovarjala o tem. Prijatelja sta bila še preden sta se romantično zapletla in prijatelja ostajata tudi po koncu zveze. Razhod je bil prijateljski."

Govorice o razhodu so odjeknile po tem, ko se par ni več pojavljal na rdečih preprogah, nazadnje so ju skupaj ujeli marca v Berlinu. Stacy je takrat povedala, da ima zelo zaseden urnik zaradi snemanja šova Supermarket Superstar, po tem pa si želi odpotovati v Evropo. "Ker sta veliko delala, se nista videla kar nekaj časa, zato je logično, da sta se oddaljila," je povedal drug vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.