Goran Višnjić bo spet očka

Foto: Žurnal24 Goran bo že tretjič očka. (Foto: Flynet)
Goran in njegova izbranka Ivana naj bi pričakovala svojega prvega biološkega otroka. Potem ko sta pred tremi leti posvojila sina Tina, naj bi bila Ivana zdaj v petem mesecu nosečnosti.
Oglej si celoten članek

"Hvala, vendar me poskušajte razumeti, da resnično ne smem dajati nikakršnih izjav v zvezi s tem," je za hrvaški portal 24sata Goranov brat Joško Višnjić diskretno potrdil govorice o Ivanini nosečnosti.

 

Goran in Ivana, ki sta poročena enajst let, sta se vrsto let trudila zanositi, a do zdaj neuspešno. Pred tremi leti in pol sta zato posvojila sina Tina, 38-letni igralec pa ima tudi izvenzakonsko hčer. Goran in Ivana sta pred štirimi leti namreč imela zakonsko krizo, v času posvojitve Tina pa se je rodila tudi Lana Lourdes. Višnjić je priznal, da je ta plod pijane avanture za eno noč in da zanjo plačuje preživnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.