Gledalec v živo nad voditeljico Špelo Močnik: "Sramota od sramote"

Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Kljub ostrim besedam, se Močnikova ni pustila …
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, Špela Močnik, po prebranih prispevkih iz dnevnih časopisov, tudi o ministrici za kmetijstvo Aleksandri Pivec, v eter dobila klic jeznega gledalca Francija

"Poglejte, jaz bi takole povedal glede Pivčeve. Če bi le imeli pri vas ali na sploh novinarji v Sloveniji za vse enake vatle. Dva meseca ali celo tri poslušam eno in isto pri poročilih, pa to ti gre na bruhanje. Tamle so pa pokradli 6 milijard v bankah, milijardo denarja oprali, da ne govorim o onih privatnih bankah od Rigelnika. /.../ Pa molčite, pa tamle Tarče delate. Sto tarč lahko naredite o svoji televiziji, kako porabite sto milijonov, to lahko naredite. Sto Tarč. Pa kako pristranski ste, sramota od sramote, največja sramota v Sloveniji ste novinarji, res,"  je bil oster gledalec, a Močnikova se ni pustila zmesti.

"Glede na to, novinarji moramo držati nek standard, enako pričakujemo od gledalcev. Da imamo spoštljiv dialog," je mirno povedala voditeljica jutranjega programa in nadaljevala z branjem prispevkov iz dnevnega časopisja. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 53

  • 15:59 11. Julij 2021.

    dolf te pozdravlja iz hudićeve hoste, kjer so rdeći prasci še zmiraj, samo zdaj jim rećejo svinje ! Pa ne …

  • 15:52 11. Julij 2021.

    kdaj bodo nehal komunisti pobijat kristjane; to je pravo vprašanje ?

  • 22:12 15. September 2020.

    Ni večje zavajalske lažnjive greznice v Sloveniji kot je ta rtv kateri se mora ukiniti. To je ustanova za umsko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.