"Glavno je druženje"

Foto: Žurnal24 Zasedba Prljavo kazalište bo s koncertom v Mariboru zaključila svojo turnejo. (F
Božični koncert. V Festivalni dvorani Lent Prljavo kazalište.
Oglej si celoten članek

"To je že 12. tradicionalni božični koncert v Mariboru. Ljudem se skoraj ne zdi več pomembno, kdo igra, glavno je druženje," je za Žurnal24 pojasnil Smiljan Kreže, organizator koncertov. Tako bodo v Festivalni dvorani Lent 25. decembra ob 21. uri zažigali Prljavo kazalište, ki bodo tako zaključili svojo turnejo ob 30-letnici delovanja.

Dvorana Tabor je v redu
Ob namigih, da naj bi Maribor dobil dve novi večnamenski dvorani, pa Kreže pravi, da je prav zadovoljen z dvorano Tabor, kjer je priredil več kot 70 koncertov. "Edino, kar manjka, sta prenova in nekaj dodatnih sedežev," je dodal.

Prihodnje leto tam pripravlja koncert Oliverja Dragojevića in Gibonnija z gostom Bajago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.