Glasbenik Bobby Brown izgubil še enega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bobby Brown Jr. je dočakal le 28 let.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Bobby Brown Jr. Vir blizu družini pravi, da je Bobby Brown Jr. umrl včeraj, in sicer na svojem domu v Los Angelesu. Preiskava še poteka, policija pa naj bi že izključila možnost, da se je zgodil zločin. Bobbyjeva mama je Kim Ward, s katero je bil glasbenik z nekaj prekinitvami v zvezi 11 let, preden je spoznal Whitney Houston.

Bobby Brown je tako izgubil še enega otroka. Leta 2015 se je moral posloviti od hčerke Bobbi Kristine, ki je dočakala le 22 let. Dekle so negibno našli v kopalni kadi, umrla pa je nekaj mesecev pozneje v bolnišnici. V obdukcijskem poročilu so kot vzrok smrti navedli utopitev in razložili, da je imela v času smrti v krvi kokain in alkohol. Njena smrt močno spominja na smrt njene mame, pevke Whitney Houston.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.