Glasba ni dovolj: Člani naše najbolj priljubljene skupine med krizo v službo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zavihali rokave in se znašli tudi brez nastopov …
Oglej si celoten članek

Čeprav so Čuki eden naših najpopularnejših bendov, ki zabavajo stare, mlade in vse vmes, so njihovi člani v času korona krize, ko nekaj časa nastopov sploh ni bilo, sedaj pa jih je zelo malo, poiskali drugo zaposlitev. 

Jernej Tozon se je kot vzgojitelj predšolskih otrok vrnil v vrtec, kjer je služboval že prej, Miha Novak pa si je našel službo v Avstriji, kamor se iz Maribora vsak dan vozi. Dela kot dostavljavec paketov. Tozon je zaposlen že od lanskega septembra, Miha pa je priložnost na tem delavnem mestu dobil letos. 

Nove priložnosti za delo pa so si našli tudi nekateri drugi pevci, ki dodaten denar služijo s spletnim oglaševanjem na svojih družbenih omrežjih ali pa so ustanovili lastne blagovne znamke. Med njimi so Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, Manca Špik, Natalija Verboten, Helena Blagne, Gaja Prestor, Tanja Žagar in drugi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:35 27. September 2021.

    Gotovo je že 2 desetletji od tega, kar sem poslušal na radiu intervju z enim glasbenikom. Dejal je, da bi …

  • 19:03 26. September 2021.

    No ja za Cuke pa res ne moremo reči da so kulturniki!???

  • 13:25 26. September 2021.

    Jansi in ekipi se hebe za kulturo. Psihopatov kultura ne zanima. Tudi zato pkp zakoni glasbenikom niso pomagali. Itak jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.