Gigi Hadid dragemu podarila darilo slovenskega podjetja

Foto: Profimedia
Kakšen uspeh mladih Slovencev!
Oglej si celoten članek

Supermanekenka Gigi Hadid je svojemu fantu in očetu svoje hčerke, znanemu pevcu Zaynu Maliku za rojstni dan podarila izdelek slovenskega podjetja Mali Junaki, ki v tujini deluje pod imenom Hooray  Heroes, kot je razkrila na Instagramu. Gre za otroške knjige, v katerih lahko kupec personalizira videz in imena glavnih junakov/ družinskih članov ter izbere zgodbe.

Soustanovitelj podjetja Mic Malanšek je za 24ur.com povedal, da zvezdnici knjige niso poslali s podjetja, temveč je očitno darilo za dragega izbrala sama. Gigi pa ni edina zvezdnica svetovnega kova, ki svojim otrokom prebira Male junake, med oboževalci slovenskega podjetja so tudi sestre Kardashian in David Beckham

Foto: Instagram Gigi Hadid

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.