Georgeevi utrinki s počitnic

Foto: Twitter George Michael Foto: Twitter George Michael Foto: Twitter George Michael Foto: Twitter George Michael Foto: Twitter George Michael
Po težki pljučnici, ki je Georgea Michaela pestila konec prejšnjega leta, se pevec počuti odlično. Zahvaljujoč počitnicam s svojim partnerjem.
Oglej si celoten članek

George Michael in njegov mlajši izbranec Fadi Fawaz te dni uživata na počitnicah ob morju, kjer se odlično zabavata. Tako vsaj pričajo fotografije, ki jih vestno objavljata na Twitterju in s tem svetu sporočata, da sta še kako srečna. George je zapisal, da se zabavata "nekje na južni polobli" ter, da je to njegov "prvi pravi dopust po nekaj letih". Oseminštiridesetletni pevec pa se očitno celo preveč zabava. Med skokom v bazen je namreč pozabil, da ima v žepu mobilni telefon, a si je že omislil novega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.