George Michael z avtom razbil trgovino

Foto: Žurnal24 George Michael flynet 240908 crop
Slavni pevec si je vnovič dal duška s svojim avtomobilom. Divja vožnja se je končala, ko se je zaletel v trgovino, zaradi česar so ga policisti nemudoma aretirali.
Oglej si celoten članek

Težavnega pevca Georgea Michaela so aretirali blizu njegovega doma, pred razbito trgovino Snappy Snaps v severnem Londonu. Zaradi nenadzorovane vožnje je končal v vratih trgovine in tako razbil njihov okvir in izložbeno okno.

47-letnega zvezdnika so na policiji zaslišali in ga kasneje po pologu varščine izpustili.

Michael je sicer velik ljubitelj divje vožnje pod vplivom substanc. Maja leta 2007 je moral zaradi takšne vožnje opraviti sto ur javnega dela, od takrat pa so ga že večkrat aretirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.