George Michael pri 110 km/h padel iz avta!

Foto: EPA
Foto: EPA
V javnost so prišle nove informacije o nesreči Georgea Michaela.
Oglej si celoten članek

George Michael bi pretekli teden lahko umrl. Med vožnjo na avtocesti v bližini Londona je namreč padel iz vozila, ki je drvelo s 110 kilometri na uro. Očividka Katherine Fox, ki je vozila za avtomobilom pevca, je medijem povedala: "Padel je na cesto. Lahko bi ga povozila."

Foxova se je nesreči na srečo izognila in pevcu prihitela na pomoč. "Hudo se je ranil na čelu, poškodoval pa si je tudi zadnji del glave. Njegov obraz in njegovi zobje so bili krvavi. Srečen je lahko, da ni umrl,“ se dneva natančno spominja priča, ki se je po nezgodi pozanimala, kako je lahko zvezdnik padel iz avta. "Povedali so mi, da je poskušal zapreti vrata avtomobila.“ Policija dogodek še preiskuje, pevca pa so šele včeraj izpustili iz bolnišnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.