George Clooney aretiran!

Foto: Reuters George Clooney Foto: Reuters George Clooney Foto: Reuters George Clooney Foto: Reuters George Clooney
Igralca Georgea Clooneyja so med protestom v Washingtonu aretirali policisti.
Oglej si celoten članek

Policija je v Washingtonu pred sudansko ambasado aretirala igralca Georgea Clooneyja, ki je vodil protest proti krizi v Sudanu. Georgeev tiskovni predstavnik je novico že potrdil in povedal: "Protestirali so proti nasilju sudanske vlade, ki vsak dan prizadane številne nedolžne moške, ženske in otroke. S protestom so želeli doseči, da bi vlada dovolila humanitarno pomoč v Sudanu, preden se razmere obrnejo v največjo humanitarno krizo na svetu."

Vir blizu igralca je povedal, da se George kljub aretaciji počuti odlično, saj je s svojim dejanjem opozoril na krizo v Sudanu. Med protestom je bilo aretiranih več deset ljudi, med njimi tudi kongresnik, borec za človekove pravice in igralčev oče Nick Clooney.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.