Gago posnemali tudi invalidi

Foto: LittleMonsters.com Lady Gaga Foto: LittleMonsters.com Lady Gaga Foto: LittleMonsters.com Lady Gaga Foto: LittleMonsters.com Lady Gaga
Po objavi svojih razgaljenih fotografije, je pevka Lady Gaga poskrbela, da so se slekli tudi njeni oboževalci.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh je kontroverzna pevka Lady Gaga na svoji spletni strani LittleMonsters.com objavila svoje fotografije, na katerih je v kopalkah, zraven pa pripisala, da se je od svojega petnajstega leta borila z anoreksijo in bulimijo. Danes pa je, kot je sama priznala, pridobila dobrih deset kilogramov. Obenem je pozvala svoje oboževalce, naj storijo enako in objavijo svoje fotografije. "Bodite pogumni in slavite z nami svoje vidne napake, kot jih opazi družba," je zapisala ob svojih fotografijah.

"Hujšanje in rejenje me mučita že od otroških let. Nobena pomoč moje bolečine ni pozdravila. A mojemu fantu sem ljubša, če imam obline, kadar jem in sem zdrava in se ne obremenjujem z videzom in sem srečna. Srečna kot kadarkoli. Ponosna sem na vse velikosti. Rada vas imam in si želim, da ste ponosni nase ne glede na kilograme," je še zapisala.

S svojo zgodbo je pritegnila ogromno oboževalcev, ki so začeli objavljati svoje zgodbe in fotografije, med njimi so se opogumili celo invalidi, ki so se brez sramu razgalili.

Gaga še opozarja svoje oboževalce, ki jih naslavlja kot "majhne pošasti", naj "se ne ozirajo na kritike, temveč gredo tja, kjer vedo, da je zlato. In to je v njihovih srcih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.