Gaga z Možmi v črnem

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Ekscentrična pevka Lady Gaga bo nastopila ob Willu Smithu in Tommyju Lee Jonesu v tretjem nadaljevanju filma Možje v črnem.
Oglej si celoten članek

"Moje sanje so nekoč nastopiti v filmu Woodyja Allena,“ je lani priznala Lady Gaga v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres. No, to ji zaenkrat sicer še ni uspelo, ji je pa uspelo dobiti manjšo vlogo v tretjem nadaljevanju akcijske komedije Možje v črnem.

"Gre za presenečenje, da se v filmu pojavi Lady Gaga,“ je razkril zvezdnik filma Will Smith, ki tudi v tretjem delu franšize odigra vlogo agenta J-ja. Tommy Lee Jones bo upodobil lik agenta K-ja, medtem ko bomo v vlogi agenta Kaya videli Josha Brolina. Poleg Gage naj bi v filmu nastopila tudi pevka Nicole Scherzinger.

Kako se bo Gaga odrezala na filmskem platnu, pa bodo Američani lahko ocenili že maja, ko naj bi akcijska komedija prišla v ameriške kinodvorane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.