Gaga v Simpsonovih

Foto: Promo Lady Gaga Foto: Promo Lady Gaga
Lady Gaga se je odpravila v Springfield. Pevka bo namreč nastopila kot gostja v finalni epizodi Simpsonovih.
Oglej si celoten članek

V zadnji epizodi kultne animirane serije Simpsonovi bo nastopil tudi lik priljubljene pop zvezdnice Lady Gaga. Kontroverzna pevka se v epizodi z naslovom Lisa Goes Gaga pripelje v Springfield s svojim vlakom Gaga Express, med obiskom domačega kraja Simpsonovih pa se preobleče v kar 18 svojih norih kreacij, med drugim tudi v slavno obleko iz surovega mesa. Gaga je sicer sinhronizirala glas za svoj lik že avgusta lani.

Finalno epizodo bodo na ameriški televiziji predvajali 20. maja, Gaga pa naj bi si jo ogledala v družinskem krogu. "Moj oče bo verjetno naredil 80 premetov, ko jo bo videl," je povedala v izjavi za javnost. "Mislim, da je to ena najboljših stvari, ki sem jih naredila."

Napovednik si lahko ogledate tukaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.