Gaga med pomerjanjem poročne obleke

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pevka je na svoji spletni strani objavila svojo sliko, na kateri pomerja poročne obleke.
Oglej si celoten članek

Ali Lady Gaga že izbira svojo poročno obleko? Ne, Gagina enoletna romanca z igralcem Taylorjem Kinneyjem očitno vseeno še ni pripravljena na naslednji korak. Fotografija je namreč nastala pri pomerjanju oblek znane modne oblikovalke Vere Wang s prijateljicami, od katerih bo ena kmalu zakorakala pred oltar. "Moja najboljša prijateljica se bo poročila in prisilila nas je, da pomerimo te obleke," je pevka ob objavljeni fotografiji zapisala na svoji spletni strani.

Fotografija se je sicer najprej pojavila na Twitterju Marjorie Gubelmann, ki je komentirala, kako je Gaga videti odlično med pomerjanjem poročnih oblek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.