Furlong spet v zaporu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Edward Furlong se je znašel za rešetkami.
Oglej si celoten članek

Policisti so aretirali zvezdnika filma Terminator Edwarda Furlonga, potem ko naj bi kršil prepoved približevanja nekdanjemu dekletu.

Predstavnik losangeleškega šerifa Steve Whitmore je potrdil, da so policisti 16. maja obravnavali prijavo, potem ko se je igralec skrival blizu posesti. Izpustili so ga na podlagi varščine v višini sto tisoč dolarjev.

Petintridesetletnika so že marca obsodili na pol leta pogojne zaporne kazni, potem ko je kršil podobno prepoved. Igralec ima prepoved približevanja tako nekdanji ženi kot nekdanjemu dekletu.

Filmski zvezdnik je v drugem delu Terminatorja nastopil ob Arnoldu Schwarzeneggerju v vlogi Johna Connorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.