Fritaja s šparglji

Foto: Žurnal24 Privoščite si. (Foto: Shutterstock)
Sezono špargljev morate izkoristiti. Ste že poskusili istrsko fritajo z divjimi šparglji?
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • 60 dag divjih špargljev,
  • 8 jajc,
  • eno čebulo,
  • 10 dag pršuta,
  • olivno olje,
  • sol in poper.


Priprava:

  • Šparglje operite in odstranite otrdele dele stebel, mehke dele pa nalomite na krajše koščke. Čebulo sesekljajte, pršut narežite na krajše trakove.
  • Na olju popecite čebulo, dodajte šparglje, posolite, popoprajte in dušite, dokler še šparglji ne zmehčajo. Proti koncu na hitro prepražite še pršut.
  • Nato primešajte stepena jajca in specite do zlatorumene barve.


Dober tek!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.