Freeman prispel v Sarajevo

Foto: Žurnal24 Morgan Freeman
Najbolj pričakovan gost filmskega festivala Morgan Freeman je prispel v Sarajevo.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Morgan Freeman je danes dopoldne prispel na sarajevski filmski festival, kjer je dobro razpoložen novinarjem zaupal, da v Sarajevu pričakuje dobro zabavo. Kje bo hollywoodski igralec bival med obiskom Sarajeva, ni znano. Freeman bo sodeloval na Sarajevo Talent Campus, kjer so bo srečal z mladimi filmskimi ustvarjalci.

V Sarajevo je prišel zaradi filma Nepremagljiv režiserja Clinta Eastwooda. Njegova vloga Nelsona Mandele je naletela na odlične kritike, nominiran je bil tudi za oskarja za glavno vlogo.

Po festivalu v Sarajevu se bo odpravil v Dubrovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.