Fotografije Cruza Beckhama šokirale javnost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slekel se je za i-D.
Oglej si celoten članek

Najmlajši od treh sinov zakoncev Beckham, Cruz, se je razgalil za i-D, ki je fotografije takrat 16-letnega mladeniča objavil na družbenih omrežjih. 

Cruz, odet le v spodnjice, je kamera ujela v provokativni pozi, kar nekaterim sledilcem ni bilo všeč. "Čudno je gledati, kako Beckhamov sin pozira kot Beckham," je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Na posnetku je 16-letni fant. To je malo grozljivo. To je otrok, ki ga seksualizirate."

S to pripombo se strinja tudi komentator, ki se sprašuje: "Zakaj je družbeno sprejemljivo objaviti posnetke, na katerih je Cruz Beckham v spodnjem perilu, se dotika mednožja in razkazuje svoje tetovaže, če je bil v tistem času star šele 16 let?" 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.