FOTO: Zala Djurić potrebovala zdravniško pomoč, kaj se dogaja?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Potrebovala je  zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Igralka Zala Djurić Ribić, ki je študirala igro v New Yorku, se poleg igralskega lahko pohvali tudi z drugimi talenti. Pred kratkim je izšla njena druga pesniška zbirka Ljubavi, po tem, ko je prvo z naslovom Zbrka Poezije objavila leta 2016. Napisala je tudi pravljico z naslovom Samorog Samo.

Igralka, ki je nastopila v težko pričakovanem filmu Dedek gre na jug, je na svojem Instagramu objavila fotografijo nečesa, kar je podobno infuziji in ji pripisala: “Nikoli več toliko trdega dela in igranja.”

Zalo smo kontaktirali in jo vprašali, kaj se je zgodilo, odgovorila nam je: “Ni nič hudega, a tudi tokrat o zasebnem življenju ne bi rada govorila.”

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:09 29. Julij 2023.

    Je naredila sliko in objavila na IG, da ne bi slučajno kdo spregledal, kako ženska trpi.

  • 17:05 29. Julij 2023.

    Kaj Durići delajo reklamo za našo malo kliniko in Fanto v i.v. obliki..Norci

  • 15:51 29. Julij 2023.

    Ne bi rada govorila pol naj bo pa TIHO!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.