Foto: Tjaša Železnik s postavo boginje!

Foto: Žurnal24 Tjaša Železnik Foto: Žurnal24 Tjaša Železnik Foto: Žurnal24 Tjaša Železnik Foto: Žurnal24 Tjaša Železnik
Ena naših najbolj priljubljenih igralk tudi po štiridesetem izgleda božansko.
Oglej si celoten članek

Igralka Tjaša Železnik je v prostem času predana mamica, ki hčerki ob vročih poletnih popoldnevih dela družbo na priljubljenem ljubljanskem kopališču Kolezija. 44-letna Tjaša pa v kopalkah še vedno izgleda več kot odlično in se lahko pohvali z oblinami, ki bi ji jih zavidale tudi dvajsetletnice. Igralka se ni pustila motiti radovednim pogledom, temveč je ob otroškem bazenu, kjer se je razposajeno igrala njena hči, brala knjigo in jo z enim očesom budno opazovala.

Magazin Tjaša Železnik: "Otrok je v mojem življenju najpomembnejši“

Sicer je kopališče Kolezija priljubljeno poletno pribežališče domače smetane, tam smo namreč že opazili tudi družino Ive Krajnc Bagola, igralko Sabino Kogovšek z otroki, raperja Trkaja in komika Perico Jerkovića.

Magazin Zato je Tjaša Železnik ponosna sama nase

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:32 5. Avgust 2018.

    Dajte novinarji ne pretiravajte!! Ženska kot ženska nič kaj posebnega!! Seveda si novinarji mislite,da je boginja saj boginje še niste …

  • 14:48 5. Avgust 2018.

    Tjaša je itak lepa ženska. Na plaži pa je oblečena, kot za vzpon na Triglav. Boginja pa je fotograf. Sramota …

  • 08:27 5. Avgust 2018.

    s take razdalje je tudi Lizzie Velasquez lepotica ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.