Foto: Takšna družina so bili nekoč Dončići

Foto: Mediaspeed Luka Dončić Foto: Saša Despot Saša Dončič Foto: Mediaspeed Luka Dončić Foto: Twitter luka dončić
Luka, Mirjam in Saša, ko so bili še družina ...
Oglej si celoten članek

Na tej fotografiji, ki je bila posneta leta 2007, je bil Luka Dončić star osem let in se je takole stiskal ob očeta Saša in mamo Mirjam, ki sta bila takrat še par. Kako je trojica videti enajst let kasneje, pa si poglejte v galeriji. Nam se zdi, da za Mirjam Poterbin čas sploh ne obstaja, se strinjate?

Kot je znano, si Luka z očetom ni blizu. Odnos se je ohladil, ko je skrbništvo nad sinom dobila mama Mirijam. Saša si je po ločitvi ustvaril novo družino. S partnerko Nikolino ima hčerko Tijano.

Magazin Saša Dončić o izjavi bivše žene: "Na tak nivo se jaz ne bom spuščal"

Foto: Mediaspeed Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 07:35 20. Januar 2019.

    Mislm res ste podn od podna. Da si prov izmišljujete ene brezvezne prispevke sestavljene iz nenovic (non-news), k nimate česa …

  • 06:49 20. Januar 2019.

    In kaj je sploh poanta tega članka? Kaj da ona ful dobr zgleda on pa ne al kaj? Aja sej …

  • 18:40 18. Januar 2019.

    Lepi so.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.