Foto: Tako razkošna je bila poroka Challeta Salleta

Foto: Instagram Challe Salle Foto: Instagram Challe Salle Foto: Instagram Challe Salle Foto: Instagram Challe Salle
Ni da ni.
Oglej si celoten članek

V soboto se je poročil raper Saša Petrović, bolj znan kot Challe Salle. Večno zvestobo je obljubil svoji srčni izbranki Yvonne, s katero sta lansko leto dobila sina.

Veselo novico in prve poročne posnetke sta že konec tedna objavila na Instagramu. Poročno slavje se je začelo v prestolnici, kjer sta se poročila v pravoslavni cerkvi, pred katero ju je po poroki presenetil trobentaški orkester. 

Nato sta se skupaj s svati odpravila na grad Bogenšperk, kjer sta na prostem "da" rekla še na civilni poroki, na katero se je nevesta del poti pripeljala s kočijo, iz Ljubljane v Litijo pa z limuzino. Do oltarja ju je pospremila nežna glasba violinistke, po cerkveni in civilni poroki pa je seveda sledilo še razkošno slavje.  

Yvonne pa je na Instagramu razkrila tudi, kako prisrčno in navihano dekliščino je imela en teden pred poroko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 06:41 20. Avgust 2024.

    Poroka koga?

  • 06:12 20. Avgust 2024.

    A mu je Zlatko pel na poroki?!!! :)

  • dd
    13:44 19. Avgust 2024.

    Razkošja je bilo videti bolj malo. Vidim, prekratek prt, pod torto. Vidim zelo ubogo okrašen lok z rožami, kjer sta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.