FOTO: Slavna žena z golimi dojkami dražila novega ljubimca

Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker Foto: Profimedia Lily Becker
Njen novi na las podoben bivšemu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji teniški as Boris Becker je za zapahi. Aprila je bil obsojen na dve leti in pol zapora, ker je svojim stečajnim upraviteljem prikril milijonsko premoženje. 

Zaporna kazen je bila za njegovo družino velik šok, še zlasti za 12-letnega sina Amadeusa, ki se je rodil v drugem zakonu z nekdanjim modelom Lilly Becker.

Ta že nekaj tednov uživa na Formenteri, kjer ji družbo dela Borisov dvojnik. Lepotica je sedaj v zvezi s 53-letnim nogometnim svetovalcem Thorstenom Weckom, ki je njenemu bivšemu res zelo podoben. Ob njem je 46-letnica pozabila na vse tegobe preteklih mesecev in sreča ji danes kar sije z obraza.

Tako kot tudi njemu, še zlasti v trenutku, ko mu je pokazala popolne prsi. Vročo akcijo so ujeli paparaci. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:12 28. Avgust 2022.

    In sine bi, tata.

  • 07:46 28. Avgust 2022.

    Te dojke niso nevem kako lepe, pa še preveč jih je v senci skrivala, tako, da lahko še raka na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.