Foto: Carmen Osovnikar ujeta s precej mlajšim

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
Govori se, da ima novega, to pravi ona ...
Oglej si celoten članek

Je srce podjetnice Carmen Osovnikar, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ko se je borila za srce Gregorja Čegljaja, končno oddano? Carmen, ki je sodelovala tudi v resničnostnem šovu Vražje dame, so namreč na enem izmed dogodkov ujeli v objemu postavnega mladenič, domnevni par naj bi si celo izmenjeval poljubčke. Je postavna svetlolaska kočno oddana?

Carmen je za Žurnal24 povedala, da je še vedno srečno samska in da je dogodek obiskala v družbi prijatelja Petra Iskro, ki ima v Novem mestu frizerski salon. "Peter je moj prijatelj, veliko se druživa. Res sva si na dogodku izmenjala poljubčke, a le prijateljske. Še vedno sem samska, srečno samska," je razkrila Carmen. 

Foto: Žurnal24 Carmen Osovnikar

Kakorkoli, lepo jo je videti nasmejano, saj je poleti doživljala pravo nočno moro. Julija je na družbenih omrežjih sporočila, da si tega, kar se ji je zgodilo, ni želela, a sreča je, tako so ji povedali zdravniki, da je še mlada. Naša resničnostna zvezdnica o podrobnostih sicer ni želela govoriti, za Žurnal24 pa je takrat povedala, da je mislila, da je to bolezen starejših, a so ji zdravniki povedali, da je to bolezen modernega časa, ki doleti tudi mlajše osebe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:42 5. Oktober 2023.

    To je budala od budale. Afnasta do konca in pripravljena za malo nagrado velikih norcev...

  • dd
    16:48 4. Oktober 2023.

    Jaz ne razumem teh žensk, ki hodijo okrog na pol nage.

  • 10:42 4. Oktober 2023.

    Resnično kdo je to ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.