Za kruhke s fižolom in žajbljem narežemo francosko štruco na rezine ter jih položimo na pekač in pokapljamo z olivnim oljem. V pečici pečemo 5 minut pri ca. 160°C.
Za maso iz fižola in žajblja odcedimo fižol in fino narežemo žajbelj. Zmečkamo s stisnjenim česnom, limoninim sokom in olivnim oljem. Najboljše to naredimo z vilico.
Začinimo s soljo in poprom. Na kruhke z žlico naredimo kupčke iz mase. Kruhke s fižolom in žajbljem posujemo s papriko v prahu in postrežemo.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.