Februarja smo učenci v ŠoLi ŽivLjenja

Predmetnik? Komunikacija – sprejemanje/dajanje – poslušanje/izražanje.
Oglej si celoten članek

Zaupanje – najbolj pomembno je okrepiti zaupanje vase.

Vera – eno je zaupati, drugo je vedeti, tretje je verovati –  VeRa je ptica, ki pozdravlja jutro, ko še nikjer ni zore …

Skupek tega je zavedanje, da je vse v redu. V najtemnejšem trenutku ne pomaga Upanje na Sonce. Če imate občutek, da tonete v globinah morja, je priporočljivo vedeti, v kateri smeri je dno in v kateri gladina, kajne?

Vi ste v redu.

Ne obdajate se z ljudmi, ki vas obsipavajo z občutki krivde; ki trdijo, da ste manj, kot ste. Obkrožite se z osebami, ki krepijo vašega duha, spodbujajo vašo rast in na katere se lahko zanesete. Resnično zanesete – ne le poklapano ubogate, da prejmete drobtinico.

Niste se rodili, da bi seštevali drobtinice – pa naj bodo še tako bleščeče.

Niste se rodili, da bi seštevali cekinčke, zbirali poimenovanja in pohvale, kupili še boljši avto ...

Rodila se je Vaša duša – kaj mislite, bo avto vzela s seboj?

Ali bo njena zapuščina na Zemlji dober avto ali nekaj dobrega, kar je storila?
Bo njena zapuščina za Dušo materialna ali zavedanje, da je bila v Življenju srečna, izpolnjena in da je dihala s polnimi pljuči?

Naj Vaše življenje ne plesni zaradi napačnih razlogov. Ne boste si rekli Hvala.

Prava pot je Pot miru, notranje varnosti in Resnice – Življenje, izpolnjeno z lažmi, utvarami, iluzijami in pretvarjanjem, pehanjem za več in več, hlastanjem za pozornost ljudi, ki jim v resnici ni do nas, je Pot smrti. Vaše namreč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.