Erik zaradi napačne informacije: "Spiz**, brez jajc"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Alen in Simon sta Erika še bolj razjezila.
Oglej si celoten članek
Alen je omenil, da sta s Simonom videla Mašo v studiu, ko sta odplesala svoj zmagovalni nastop. ''A čisto sama je bila,'' je takoj preveril Erik. Ko mu je Alen pritrdil, se mu je na obrazu zarisal nasmešek.
 
Vroča čustva, ki so preplavljala Erika ob Mašinemu odhodu, se kar niso in niso ohladila. Po tem, ko je hudo ozmerjal Anžeta in Draganu prepovedal, da se jim pridruži pri presenečenju za Mašo, je svojo jezo stresel še nad Mašinim fantom Davidom.
 
"To je vse kriv uni bumbar, ki pride ko ninja not, strahopetec. Pa spiz**, brez jajc .. Tolko čuvala unega, pa ji je uni naredil tako sceno," je potožil Jasminu.
 
A Alen in Simon očitno nista videla dobro, saj je David  Mašo pričakal v studiu BB.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.