Enrique Iglesias in Anna Kournikova pokazala svoje otroke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kakšna družinska sreča!
Oglej si celoten članek

Pevec Enrique Iglesias je 8. maja praznoval 47. rojstni dan. Ob tej priložnosti je Anna Kournikova objavila prelepo družinsko fotografijo, ob kateri je zapisala, da čestita "najboljšemu očku".

Par svojega naraščaja sicer ne skriva, fotografij, na katerih so vsi, pa na spletu ni veliko. 

Anna in Enrique sta se spoznala med snemanjem videa za njegovo pesem Escape in se zaljubila. Skupaj sta že 21 let! Najprej sta njuno srečo okronala dvojčka Nicholas in Lucy, ki sta se rodila leta 2017, tri leta pozneje pa se jima je pridružila še Mary

Iglesias se v očetovski vlogi odlično znajde. Kot je pred časom povedal, je občutek biti oče, najlepši občutek na svetu. "Vozim bolj počasi. O neumnih stvareh, ki jih nameravam narediti, premišljujem dalj časa ...“ pa je odgovoril na vprašanje, ali so ga otroci spremenili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.