Ene top, druge super, vse pa modeli

Foto: Žurnal24 Supermodel Slovenije lahko na televiziji gledate že od ponedeljka. (Foto: Pro Pl Foto: Žurnal24 supermodel slovenije Foto: Žurnal24 supermodel slovenije Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 slovenski top model Foto: Žurnal24 supermodel slovenije Foto: Žurnal24 slovenski top model
Začela se je tekma televizij. Pop TV zavrača očitke o podobnosti s šovom Tyre Banks.
Oglej si celoten članek

Licenčni Slovenski top model, narejen po Ameriškem top modelu Tyre Banks, bodo gledalci lahko na TV3 prvič spremljali 22. septembra, medtem ko so v ponedeljek na Pop Brio že predvajali prvi del oddaje Supermodel Slovenije.
Čeprav so nekateri gledalci in obiskovalci spletnega foruma Popovega šova mnenja, da se ta ne razlikuje bistveno od Ameriškega top modela, popovci trdijo, da gre za pavšalne očitke.

Kopija ali edinstven format?
"Imam občutek, da gre uspeh Supermodela Slovenije konkurenci tako v nos, da se je njihov kihec pojavil v vašem vprašanju. Tyra Banks ni sodelovala pri idejni zasnovi in produkcijski izvedbi oddaje, ki je edinstven format. Z Majo Raspopović, lastnico blagovne znamke, pa sodelujemo že drugo leto," je na vprašanje, ali bi lahko govorili o podobnosti med šovoma, odgovoril programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš.

Izvršni producent Slovenskega top modela na TV3 Amir Mureškić pa je o Popovem modelu dejal: "Ne izključujem možnosti, da je ta oddaja rezultat kreativnega snovanja njihove produkcijske ekipe. Gledalci bodo po ogledu obeh oddaj sami presodili, kaj je original in kaj kopija Tyre Banks."

Dekleta iz obeh šovov si oglejte v priloženi galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.