Elton za sinovi botri izbral lezbični par

Foto: Žurnal24 Eltonov in Davidov sin ne bo imel samo enega botra. (Foto: Flynet)
Elton John je za sina Zacharyja izbral botri, lezbični par Ingrid Sischy in Sandy Brant, ki sta že vrsto let bližnji prijateljici glasbenika in njegovega moža Davida Furnisha.
Oglej si celoten članek

"Elton bi za botra svojemu sinu lahko izbral kogarkoli izmed slavnih prijateljev, a se je odločil za svoji prijateljici, za kateri je prepričan, da bosta svojo vlogo vzeli resno. Ingrid je že dolgo tesna prijateljica Eltona in Davida, skupaj celo preživljajo praznike," je razkril vir blizu zvezdnikov, ki sta na božični dan lani postala starša.

 

Popularni 63-letni glasbenik po besedah vira sploh ni premišljeval, kdo bo poleg njega in Davida vstopil v življenje njegovega sina Zacharyja. Odločitev, da za botri imenuje svoji lezbični prijateljici, je bila preprosta.

 

"Prepričana sta, da sta Ingrid in Sandy idealni za vzgajanje njunega sina, če se njima kaj zgodi." Prav zato Elton in David razmišljata, da bi Zacharyju dodelila še kakšnega botra, saj želita v sinovo življenje vplesti tudi člane Davidove družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.