Elton pripravlja kraljevo zabavo

Foto: Žurnal24 Princ William in Kate sta skupaj obiskala grob njegove matere. (Foto: EPA)
Pevec Elton John rad prireja zabave, tokrat pa bosta na eni od njih častna gosta princ William in Kate Middleton.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Elton John pripravlja zabavo, na kateri bo kar mrgolelo zvezdnikov. Kot častna gosta je povabil tudi bodoča zakonca, princa Williama in njegovo zaročenko Kate Middleton. Zabava bo tri tedne pred njunim poročnim dnem, 29. aprilom.

"Elton ima rad zabave in rad gosti ljudi na svojem domu," je povedal vir. "Trenutno ima turnejo po Ameriki, tu in tam pa se vrne v Veliko Britanijo na svoj dom v Windsorju."

Kate in Williama si je že nekaj časa želel povabiti na večerjo, da bi se jima zahvalil za povabilo na poroko. Za kraljeve glave vedno poskrbi z dobro gostijo, tako da se bosta častna gosta počutila kot doma, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.