Elton John priznal, da je biološki oče

Foto: Žurnal24 David in Elton Zacharyju ne bosta nikoli razkrila, kdo je njegov biološki oče. (
Ko je Elton John oznanil, da bosta s partnerjem Davidom dobila otroka, ni hotel razkriti, kdo je biološki oče. Zdaj pa je zvezdnik končno priznal, da je oče, David pa mama.
Oglej si celoten članek

Elton John, ki je na božični dan s pomočjo nadomestne matere dobil sina Zacharyja, je priznal, da je on biološki oče otroka. To naj bi bilo zapisano tudi v rojstnem listu, kjer pa je Eltonov partner David naveden kot "mama".

 

Čeprav sta javnosti razkrila resnico, pa Zachary po besedah vira ne bo nikoli izvedel, kdo je njegov pravi oče. "David in Elton sta se dogovorila, da bosta enakopravna starša."

 

In čeprav je ugibanj glede očetovstva končno konec, so se spet pojavila nova. Tokrat naj bi po britanskih medijih krožile govorice, da sta Elton in David za umetno oploditev in nadomestno mater odštela kar milijon dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.