Elton Channinga prijel za zadnjico

Foto: Reuters Elton John Channing Tatum Foto: Žurnal24 Elton John Channing Tatum
Elton John in Channing Tatum bi lahko nastopila v remaku filma Umazani ples.
Oglej si celoten članek

V New Yorku je bilo v torek zvečer veselo. Na dobrodelni Revlonovi zabavi, na kateri so zbirali denar za ohranitev deževnega gozda, sta povabljence do solz nasmejala 65-letni Elton John in 31-letni igralec Channing Tatum. Tatum, ki je bil našemljen v slačifanta, je poplesaval okoli pevca, ki je takoj preveril, kako čvrsta je zadnjica postavnega zvezdnika. Mladi igralec pa s svojim plesom ni navdušil le glasbene legende, ampak vse navzoče. Natančno je namreč vedel, kako se stvari streže, saj se je s striptizom več let preživljal.

Na dobrodelno prireditev so sicer med drugim prišli tudi Bruno Mars, Jennifer Hudson, Meryl Streep, Aretha Franklin, Sheryl Crow in Bill Clinton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.