Ellen DeGeneres razkrila tri diagnoze

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
66-letnica je odkrito spregovorila o izzivih, ki jih prinese staranje.
Oglej si celoten članek

Komičarka Ellen DeGeneres je v stand up nastopu za Netflix z naslovom For Your Approval razkrila, da je pred kratkim prejela tri diagnoze.

Na priporočilo svojega zdravnika je opravila ‘neumen test kostne gostote’, kot se je izrazila, in izvedela, da ima osteoporozo. "Sploh ne vem, kako sploh stojim pokonci. Sem kot človeški peščeni grad. Lahko bi razpadla pod tušem," je povedala. “Nekega dne sem imela neznosne bolečine in mislil sem, da sem si strgala vezi ali kaj podobnega, a so mi rekli: 'Ne, to je samo artritis.' Vprašala sem: 'Kako sem to dobila?’ In povedali so mi: ‘To se preprosto zgodi pri tvojih letih.”

Zvezdnica, ki je priznala, da ji je težko govoriti o izzivih staranja, ima tudi obsesivno kompulzivno motnjo. “Nisem vedela, kaj je OKM," je nadaljevala. "Vzgojena sem bil v krščanski veri, ki ne priznava bolezni ali motenj. Torej, ko sem odraščala, nihče ni o ničemer govoril. O ničemer se ni razpravljalo. Zdaj, ko sem se ozrla nazaj, sem ugotovila, da je moj oče zagotovo imel OKM. 15-krat je preveril kljuko na vratih, preden sva odšla, 15-krat je preveril pipo, izključil je vse naprave, preden sva zapustila hišo, ker bi lahko udarila strela,” je povedala Ellen o pokojnemu očetu Elliotu in se pošalila: "To je smešno. Nikoli se nisem imela za obsedeno. Sebe imam za previdno, vse druge pa za malomarne in brez nadzora."

Ellen pesti tudi ADHD, motnja pozornosti. “Težko se osredotočim na karkoli. Ta šov sem težko sestavila,” je bila iskrena in dodala, da izgublja spomin. “Sem obsedena, da mora biti vse organizirano, a sproti pozabljam, s čim sem obsedena,” je dejala in dodala, da bo to njena zadnja oddaja pred upokojitvijo.

Julija 2020 se je nad DeGeneresovo zgrnil plaz strupenih obtožb o toksičnem delovnem okolju na snemanju njene dolgoletne pogovorne oddaje. Zvezdnica je za te obtožbe prvič slišala iz medijev in prevzela odgovornost. Takoj so sprožili notranjo preiskavo, ki je odnesla tri vodilne producente. Več gostov in oseb, ki je delalo zanjo, je povedalo, da je nasmejana le pred kamero, za kamero pa naj bi bila pravi zmaj. 

Ellen je dejala, da so jo te obtožbe uničile. Do te mere, da je svoj mir iskala na terapiji in se umaknila iz javnega življenja. V vmesnem času je vrtnarila in si za hišne ljubljenčke omislila kokoši.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:12 30. September 2024.

    DeGenerirana woke lezbura, ki ima ustrezen priimek, nas dnevno posiljuje z njihovo umobolnostjo! Isto kot ona vijolična debela črnka....

  • 10:10 30. September 2024.

    Tipično, bolniki vedno vidijo probleme v drugih. Po drugi strani je brez takega pacijenta težko kaj velikega skup spravit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.