Elisabetta: George mi je bil kot oče

Foto: Žurnal24 George Clooney in Elisabetta Canalis Foto: Žurnal24 George Clooney Elisabetta Canalis Foto: Žurnal24 Elisabetta in George poletje večinoma preživljata v Italiji, kjer si je igralec Foto: Žurnal24 George Clooney Elisabetta Canalis Foto: Žurnal24 motor George Clooney Elisabetta Canalis Foto: Žurnal24 Elisabetta Canalis, George Clooney Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Pri 50 letih bi bil George Clooney lahko oče svojemu nekdanjemu dekletu Elisabetti Canalis. In kot je sedaj povedala, ji je nekako tudi bil.
Oglej si celoten članek

Elisabetta Canalis se je razgovorila o svojem nekdanjem ljubimcu, hollywoodskemu šarmerju Georgeu Clooneyju, novinar Bruno Vespom pa je njene spomine zabeležil v knjigi z naslovom Questo Amore. 33-letna lepotička, ki je s Clooneyjem po dveh letih zveze prekinila junija letos, je o njuni romanci med drugim tudi povedala, da ji je bil George kot oče. S slavnim filmskim igralcem naj bi imela namreč že od začetka zveze odnos podoben odnosu med očetom in hčerko. Vendar naj bi šlo za veliko ljubezen. "Bilo je kot v pravljici," je povedala nekdanja manekenka in igralka.

Rjavolasa lepotica pa je zanikala govorice, da sta se razšla zaradi njegove nenaklonjenosti do poroke. "Razšla sva se zaradi osebnih razlogov, ne pa zaradi poroke", je razkrila ter dodala: "Ne pravim, da se ne bom nikoli poročila in imela otrok, vendar si nisva niti jaz niti George želela postati starša, niti nisva načrtovala zakona.“

George si je sicer precej hitro opomogel od njunega razhoda, saj je kmalu našel novo, ponovno precej mlajšo srčno izvoljenko - 32-letno Stacy Keibler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.