Elijah jezen na (ne)pravice kadilcev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec Elijah Wood je ogorčen, da za kadilce ni bolje poskrbljeno.
Oglej si celoten članek

Igralec Elijah Wood, najbolj znan po vlogi Froda v trilogiji Gospodar prstanov, je znan po tem, da je velik ljubitelj tobaka. A njegova največja težava je, da so v Los Angelesu, kjer je doma, poostrili razmere za kadilce, kar je igralca zelo razjezilo.

"Protikadilski zakoni zdaj veljajo povsod v javnosti. Kaj ne moremo določiti uporabe zraka tistih, ki ga vdihavajo? Če koga moti dim, lahko lepo prosi kadilca, naj se obrne stran ali preneha kaditi," je povedal 30-letnik. Sicer sprejema odločitev, da se v restavracijah ne kadi več, a je obenem jezen, da lastniki restavracij zato za kadilce ne poskrbijo z dodatnimi prostori ali terasami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.