Ela Đurić z videom navdušila sledilce

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Talentirana ni le starejša hčerka Tanje Ribič.
Oglej si celoten članek

Da strumno po stopinjah slavni staršev, Tanje Ribič in Branka Đurića, koraka Zala, vemo že nekaj časa. Zala se je izkazala kot igralka in pevka, poleg tega pa je izdala tudi pesniško zbirko Zbrka.

Umetniško žilico pa je podedovala tudi Tajina mlajša hčerka Ela, ki je imela letos valeto. Najstnica ima prelep glas, s katerim je popolnoma očarala svoje sledilce. "Petje je res moja največja ljubezen in strast, pojem brez kakšnih velikih ciljev, moj cilj je samo čimbolj izpopolniti petje in v tem uživati. Če bi se lahko iz tega izcimilo še kaj več, bom pač toliko bolj srečna," nam je povedala. 

Prisluhnite ji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:58 7. September 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 09:58 6. September 2019.

    Čist povprečno ,srečo ima da je hči kok tok znanih staršev

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.