Ekološke igrarije za najmlajše

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Popoldan lahko vaši otroci preživijo na ustvarjalnih ekoloških igralnicah, ki jih ob 17. uri organizirajo v Španskih borcih v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Vaši malčki se lahko vsak torek med 17. in 19. uri zvečer pridružilo ekološkim igralnicam, ki jih bodo izvedli v Centru kulture v Španskih borcih, kjer bodo z animatorji ustvarjali Učni vrt užitnih zeli.

Otroci bodo poiskali in uredili dom rastlinam, ki so koristne in jih lahko tudi jemo, učili se bodo o življenjskem krogu rastlin, o njihovem okolju in pogojih za njihov obstoj. Poleg tega se bodo naučili pravilnega ravnanja z rastlinami, spoznali uporabo rastlin kot zdravil, hrane in čistil, veliko pa se bodo pogovarjali tudi o tem, kako danes človek skrbi za naravo in rastline.

Na igralnicah bodo brskali po zemlji, knjigah, risankah in loncih pa še čem.

Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.