"Edward mi dolguje denar"

Foto: Žurnal24 Ob lepoticah se ne čuti ogrožene. (Foto: Flynet/JLP)
Courtney Love trdi, da ji njen nekdanji ljubimec Edward Norton dolguje slabih 222 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Courtney Love, ki ima poleg finančnih težav tudi psihične, je Edwarda Nortona prek twitterja obtožila, da ji dolguje 300 tisoč ameriških dolarjev, kar je približno 222 tisoč evrov. "Edward Norton, rad bi bil predsednik in želim si, da bi to tudi postal. Ampak najprej pospravi nered," je med drugim zapisala zvezdnica. Podobna sporočila je Courtney objavljala že novembra lani.

Pevka je igralca, za katerega pravi, da je seksističen, spoznala v devetdesetih letih, ko sta skupaj nastopila v filmu Ljudstvo proti Larryju Flintu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.