Eden najlepših Slovencev že zaseden

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Punce, ob njem vam bo zastal dih, a eden najlepših Slovencev je žal zaseden.
Oglej si celoten članek

Je vplivnež, model, fotograf in ustvarjalec vsebin, ki s svojim stilom ter izostrenim občutkom za estetiko in fotografijo navdušuje skoraj 200 tisoč sledilcev na Instagramu.

Njegova karizmatičnost in samozavest sovpadata z njegovim stilom, ki je sproščen in eleganten hkrati, z rahlim vintage ‘gentlemanskim’ pridihom.

"Že po petih minutah pogovora začutiš njegovo profesionalnost, željo in strast do ustvarjanja ter dobrosrčnost, pri fotografiranju za intervju pa nas je očaral še s popolnim zavedanjem svojega telesa, obrazne mimike in sposobnostjo poziranja pred objektivom," so zapisali na Style.Over.Net.

A eden najslepših Slovencev je žal že zaseden, ustaliti pa se želi pri naših sosedih. Za koga gre, preverite na Style.Over.Net!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.