Ed Sheeran je vsak dan jokal

Foto: Profimedia
Ni mu bilo lahko …
Oglej si celoten članek

Ed Sheeran velja za enega najuspešnejših glasbenikov današnjega časa. Oboževalce ima po celem svetu, na računu pa menda okoli 100 milijonov dolarjev.

A pevec ni bil vedno tako priljubljen. Kot je zdaj razkril v intervjuju, je bil v šoli žrtev mobinga. "Vsak dan sem jokal. Ker imam rdeče lase, so me od prvega dneva zbadali. Poleg tega sem jecljal in nosil debela očala. Bil sem 'outsider',“ je povedal 28-letnik in razkril, da mu je glasba takrat zelo pomagala.

Preboj je zvezdniku sicer uspel s pesmijo A-team. Opazila ga je Taylor Swift in ga povabila na turnejo ter mu tako odprla vrata v svet slave in blišča.
Foto: Profimedia ed sheeran
Tudi zasebno ima Ed srečo. Že nekaj let je srečen v objemu nekdanje sošolke Cherry Seaborn, s katero se je menda lani že poročil. Zanjo je napisal prelepo balado Perfect.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.