Ecclestonovo skoraj ugrabili

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Družina Ecclestone je postala tarča izsiljevalca, ki jim je grozil z ugrabitvijo hčerke, če mu ne izplačajo 900 tisoč funtov.
Oglej si celoten članek

Zobozdravstveni tehnik Martin Peckham je namreč prek telefona grozil družini Ecclestone, da bo ugrabil Berniejevo hčerko, 27-letno Tamaro, če mu milijarderski šef Formule 1 ne izplača 900 tisoč funtov oziroma 1.123.000 evrov. "Mogoče je bil poskus res amaterski, vendar je šlo za ciljni napad. Družina Ecclestone je v šoku, vse pa je močno vplivalo tudi na Tamarino poslovno in zasebno življenje," je zadevo na sodišču v petek komentiral tožilec Phillip Lemoine.

Peckhama, ločenca z dvema otrokoma, so po plačilu varščine izpustili, kazen pa mu bodo izrekli konec tega tedna. Ob tem so mu sicer prepovedali tudi kakršnokoli komuniciranje z družino Ecclestone. "V primeru, da boste prekršili to prepoved, osebno, prek druge osebe, elektronske pošte ali telefona, se boste vrnili v pripor," je povedal sodnik obtoženemu.

Sicer to ni prvič, da je lepa Tamara postala žrtev izsiljevanja. V preteklosti so ji namreč že grozili z razkritjem podrobnosti iz njenega spolnega življenja, pri tem pa od nje zahtevali 200 tisoč funtov oziroma 250 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.