Duranovci pripravili "masaker"

Foto: Žurnal24 Duran Duran
Britanski pop kralji osemdesetih let Duran Duran predstavljajo novi, že trinajsti studijski album po vrsti Red Carpet Massacre.
Oglej si celoten članek

Produciral ga je Justin Timberlake, ki je delno tudi avtor nekaterih skladb, poleg Timbalanda pa tudi eden od opaznejših gostov na plošči.

Po sintetičnih zvokih njihovega zgodnjega obdobja in rockerskih vplivih nekje iz sredine kariere tokratni album razvija njihov zvok naprej. Red Carpet Massacre je ultramoderen, producentsko spoliran elektro-pop hibrid.

Izvirna zasedba duranovcev se je znova zbrala leta 2002, po kar 18 letih premora. S številnimi razprodanimi koncerti po vsem svetu in albumom Astronaut (2004) pa so dokazali, da niso glasbena preteklost, ki bi se je le spominjali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.