Drama v Kmetiji: Lidija ponoči razmišljala o samomoru

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Razmere v šovu Kmetija: Nov začetek so za Lidijo očitno prevelik zalogaj.
Oglej si celoten članek

Da bodo Lidiji popustili živci, si verjetno ni mislil nihče, saj je Štajerka doslej ves čas dajala vtis, da ji prav nič ne more do živega.  Znala se je postaviti zase, se pohvaliti in svojim sotrpinom jasno, glasno in včasih tudi osorno povedati, kaj si misli o njih. Sedaj pa jo je Senad našel v solzah.

Spoznala je namreč, da je razmere v šovu napačno ocenila, zato ji je žal, da se je prijavila. "Nihče me ni prizadel. Ne zdržim več v teh razmerah. Domov hočem priti zdrava,“ je povedala glavi družine, ki jo je poskušal pomiriti, a brez večjega uspeha. "Mori me. Duši me. Ponoči sem se hotela… Če bi našla „štrik“, bi se „zagungala“. Dobesedno bi se. Ne morem povedati, kaj se mi dela tukaj notri,“ je še potarnala tekmovalka in priznala, da so jo izdali živci in da jo prav vse moti.

Bo šov zapustila prostovoljno?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:50 15. September 2016.

    Škoda,ker je samo razmišljala?

  • 07:28 15. September 2016.

    Odpreš program: kmetija. Preklopiš: big brother. Preklopiš: survivor. Preklopiš: gorski zdravnik. Preklopiš: slovenija ima talent. Vsak dan isto. No, včasih …

  • 14:04 14. September 2016.

    Ja oprosti, saj katerikoli kanal odpreš ne vidiš nič več pametnih prispevkov, razen teh resničnostnih šovov. Kakšni ljudje pa nastopajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.